Süper Lig 2024/2025 - Şampiyonluk Yarışı ve Büyük Maçlar
Yesterday, 04:51 | |
ibaparoqi928@gmail.comTotal Topics: 0 Total Posts: 0 |
Herkese selam! Bu sezon Süper Lig gerçekten de çok çekişmeli geçecek gibi görünüyor. Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş güçlü kadrolar kurdu ama Trabzonspor ve Adana Demirspor da boş durmadı. Sizce bu sezon şampiyon kim olur? Ben açıkçası Galatasaray’ın şansını yüksek görüyorum. Hem kadro genişliği hem de takım içi uyumları çok iyi. Fenerbahçe’nin de kadrosu sağlam ama Avrupa maçları onları yorar mı bilmiyorum. Bu arada, bu sezonki fikstür ve önemli maçları buradan takip edebilirsiniz https://tr.wikipedia.org/wiki/2024-25_Süper_Lig . |
Yesterday, 05:07 | |
cozanaheda570@gmail.comTotal Topics: 0 Total Posts: 0 |
Selamlar! Bence Fenerbahçe bu sezon çok iddialı. Kadro derinliği gerçekten iyi ve rotasyon yapacak çok fazla oyuncuları var. Avrupa maçları tabii ki zorlayıcı olur ama İsmail Kartal geçen sezon ligi domine etmişti, bu sezon da benzer bir performans bekliyorum. Galatasaray’ın forvet hattı harika ama defansları bazen açık veriyor. Trabzonspor ise sürpriz yapabilir, yeni transferleri gerçekten kaliteli. Sizce sürpriz yapacak bir Anadolu takımı olur mu? Mesela Başakşehir veya Adana Demirspor üst sıraları zorlar mı? |
Yesterday, 05:10 | |
rocaqagipeh445@gmail.comTotal Topics: 0 Total Posts: 0 |
Merhaba arkadaşlar, Kesinlikle katılıyorum, bu sezon çok çekişmeli olacak. Ama ben Beşiktaş’ın biraz geri planda kalacağını düşünüyorum. Kadro iyi ama hâlâ bazı eksikleri var. Fenerbahçe ve Galatasaray’ın rekabeti büyük ihtimalle sezon sonuna kadar sürecek. Anadolu takımlarına gelince, Adana Demirspor gerçekten iyi bir takım kurdu. Eğer istikrarlı oynarlarsa ilk 4’ü zorlayabilirler. Başakşehir de her zaman tehlikeli ama eski gücünde mi emin değilim. Bu arada, büyük maçları ve derbileri takip etmek için şu sayfayı öneririm https://www.saglikpersoneli.com.tr/turkiye-super-ligi-20242025-onemli-maclar-ve-sampiyonluk-mucadelesi. Süper Lig’in en kritik maçları burada listelenmiş. Sizce en heyecanlı derbi hangisi olur bu sezon? |
Yesterday, 05:11 | |
cozanaheda570@gmail.comTotal Topics: 0 Total Posts: 0 |
Valla şampiyonluk yarışı çok çekişmeli olacak ama ben Fenerbahçe’nin uzun süredir beklediği şampiyonluğu bu sezon alacağını düşünüyorum. Hem kaliteli bir kadro hem de büyük bir taraftar desteği var. Ama lig uzun bir maraton, sakatlıklar ve cezalar çok belirleyici olur. Son haftalara kadar heyecan sürecek gibi görünüyor. İlk yarı sonunda tabloyu tekrar değerlendirmek lazım. Bekleyip göreceğiz! |
Yesterday, 05:32 | |
Teknik direktörler konusunda zor bir seçim! Okan Buruk geçen sezon çok iyi iş çıkardı ama İsmail Kartal da oldukça başarılıydı. Benim favorim şu an için Okan Buruk. Ama sezon içinde çok şey değişebilir. Mesela geçen sezon kimse Jorge Jesus’un bu kadar erken başarısız olacağını tahmin etmiyordu. Umarım bu sezon bol gollü, heyecanlı bir lig izleriz! |
Yesterday, 05:34 | |
Bence sezonun en heyecanlı derbisi Fenerbahçe-Galatasaray olur. Geçen sezonun rekabeti bu sene daha da kızışacak gibi. Bu arada, Adana Demirspor hakkında söylediklerinize katılıyorum. Geçen sezon çok iyi oynadılar ve kadrolarını korudular. Eğer biraz daha istikrarlı olurlarsa ilk 3 bile zorlayabilirler. Ama en büyük soru: Sezon sonunda hangi takım güler? |
Yesterday, 05:35 | |
rocaqagipeh445@gmail.comTotal Topics: 0 Total Posts: 0 |
Bence de ligin kaderi ikinci yarıda belli olacak. Ama Fenerbahçe ve Galatasaray dışında bir sürpriz ihtimali az da olsa var. Trabzonspor veya Başakşehir, aradan sıyrılabilir mi dersiniz? Bir de teknik direktör faktörü önemli. Şu an en iyi hoca kim sizce? Okan Buruk mu, İsmail Kartal mı, yoksa başka biri mi? |